27 Δεκεμβρίου 2010

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Με τη δυσθυμία υποψήφιας καλλιστείων που δεν προκρίθηκε στις 10 φιναλίστ να μετριάζεται από το θόρυβο των αντεγκλήσεων, των ακυρωμένων συμμετοχών με τις εκατοντάδες ψευδεπίγραφες ψήφους αλλά και των καταγγελιών προς τη διοργανώτρια εταιρία για παραβίαση της προθεσμίας υποβολής των συμμετοχών, αποδέχτηκα την τελική κατάταξη στο διαγωνισμό του David Lynch. Γοβάκι δεν πέταξα. Παρέμεινα έγκυρος και τίμιος, παρατηρητής των εξελίξεων που μαίνονται ακόμα στα φόρα του διαγωνισμού.

Ομολογώ πως διασκέδασα την όλη "περιπέτεια", παρ’ όλα τα σύνδρομα ντροπής κουτού πολιτευόμενου που με καταλάμβαναν είτε όταν έγραφα τις συνοδευτικές αράδες τύπου: όποιος θέλει να ψηφίσει… είτε τώρα που θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους/ες που ψήφισαν ή βοήθησαν στο “spread the message” ενίοτε και με σθένος πατριωτικότερο του δικού μου. Και να "απολογηθώ" και λιγάκι σε όσους εμφανίστηκα ως αδυσώπητος spammer.

Με τιμά επίσης και με το παραπάνω, η συνδρομή αρκετών ιστολογίων. Όπως του country boy [ & girl] & του καινοτόπιου αρχικά και των M. Hulot (M.Hulots nothing days), του δικτυακoού alter ego του Άρη "enteka" Δημοκίδη, το bits n pieces καθώς και του αγαπημένου Blue Beat In My Soul αργότερα, που παρουσίασαν τη συμμετοχή μου στα ιστολόγιά τους. (Ελπίζω να μην προσπέρασα κάποιο).

Αυτό λοιπόν τέλειωσε και με το καλό πάμε για τις επόμενες μας μανούβρες.


12 σχόλια:

  1. Μη στενοχωριέσαι, κάποια άλλη ευκαιρία θα παρουσιαστεί.

    Εκείνος έχασε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Τeteel: Όχι, ανέλπιστα δε στεναχωρήθηκα γιατί πραγματικά ευχαριστήθηκα τον αναζωογονητικό ενθουσιασμό που με είχε καταλάβει περίπου για ένα εικοσαήμερο. Σ'ευχαριστώ για την υποστήριξη καθ'όλη τη διάρκεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καμια δοση spam μην ανησυχεις :)

    χαρα μας που σε ψηφισαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ dimitris.jp : Nα 'σαι καλά κι ευχαριστώ για την απενοχοποίηση.
    Νομίζω τουλάχιστον πως κατάλαβα τους "καλούς τρόπους" στο facebook... Δε χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη για το χώρο που πιάνεις όταν γράφεις στον "τοίχο" κάποιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ vick : Ναι όντως πάμε γι άλλα, κι έχουμε ήδη ξεκινήσει, μα μη μου παραδίνεις θάρρος γιατί θα σας ξαναπρήξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. next time :-)
    eimai sigouros oti to diaskedases kai oti itan mia wraia "empeiria"

    Apo madriti xronia polla, kai mia psifos :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Adrianos: Είναι η πρώτη φορά που ευχαριστιέμαι τόσο τη διαδρομή κι ας μην έφτασα στο τέλος. Κι αυτό το γράφω χωρίς ίχνος "ποιητικής διάθεσης", που δε με χαρακτηρίζει άλλωστε.
    Πολλές ευχές από Αθήνα.
    maybe next time...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τα "λεγαμε" τοσο καιρό στο youtube , θα τα λεμε απο εδω και περα και στον blogger!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ panoulas : Να'σαι καλά και ευχαριστώ πάλι για την προβολή του "I Know", ήσουν ο πρώτος που το έκανε. Θύμισέ μου το nic στο YT.
    Καλές γιορτές και καλή χρονιά να έχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ panoulas: Δεύτερη γνωριμία λοιπόν. Θυμόμουν το κανάλι σου στο ΥΤ αλλά όσο κι αν προσπάθησα δε μπόρεσα να το συνδυάσω με το όνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails