19 Αυγούστου 2011

ο κλέφτης αρκούδος



Δεκάδες προσκοπάκια ακροβολισμένα στους γύρω λόφους προσπαθούν να ανασυνταχτούν σε ομάδα βγάζοντας μακρόσυρτα «έοοοοο» και «άουουουου». Η απίστευτη βαβούρα διακόπτει την απογευματινή ηρεμία, αφήνω το βιβλίο που διαβάζω και κοιτάζω προς το μέρος τους. Μάλλον έχουν χαθεί, σκέφτομαι και γελάω.

Φλάσμπακ: αρχή της δεκαετίας του 90, Βίκος

Έχει σουρουπώσει και στον καταυλισμό μας επικρατεί αναβρασμός.  "Μπορεί να στα πήραν τα προσκοπάκια, πέρασαν την ώρα που εγώ μάζευα ξύλα για τη φωτιά", είπα. Ένα «έοοοο» ακούγεται από μακριά. 

"Μπάαα, αρκούδα πρέπει να ήταν", λέει ο Π και ξαναμετράει τα σάντουίτς του βγάζοντάς τα πάλι 4 λιγότερα.  Οι υπόλοιποι αρχίζουν να συζητούν το τρομαχτικό ενδεχόμενο κι εγώ που θέλω να γελάσω μα δεν το τολμώ, απομακρύνομαι,  πάω μόνο λίγο πιο κει, να ρευτώ με την ησυχία μου. Μμμ, βούτυρο Κερκύρας, ζαμπόν, τυρί, ντομάτα, μαγιονέζα. 

2 μέρες πρίν

Ο τσοκορέλλος με προετοιμάζει τηλεφωνικά για τη διάσχιση της χαράδρας του Βίκου: "Λοιπόν: φόρμα, αθλητικά παπούτσια, κανα πακέτο μακαρόνια, γενικώς ελαφρύ σακίδιο, στα υπόλοιπα θα σε καλύψω εγώ. Μην ξεχάσεις,  θα σε μαζέψουμε από τα διόδια της Πάτρας".

Ο τσοκορέλλος τελικά με κάλυψε, έφερε κι αυτός μακαρόνια, ένα (1) κρεμμύδι και γκαζάκι βουνού για να τα μαγειρέψουμε. Εντωμεταξύ γύρω μας κυκλοφορούν χυμοί, μέλια, καφέδες, γάλατα, μαρμελάδες, καπνιστά αλλαντικά, πολλών ειδών τυριά, μανιτάρια, σάλτσες, γαρίδες, μπιφτέκια, σαλάτες και σάντουιτς. 

+update

Η απάντηση του chocorello στη συγκεκριμένη ανάρτηση ΕΔΩ

5 σχόλια:

  1. φορούσες και καρό πουκάμισο;

    5pR5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια λάμπει πάντα τελευταία.

    http://chocorello.blogspot.com/2011/08/blog-post_20.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ 5pR5: Καρό πουλόβερ νομίζω φορούσα, ή κάτι τέτοιο, λίγο πολύ ...grunge. Oι φωτό του τσοκορέλλου μπορούν να πιστοποιήσουν όμως ότι ήμουν αρκούντως ( αρκούδος) λέτσος.
    Καλωσήλθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Chocorello: Οι απόψεις τελικά διίστανται, παρ' όλα τα χρόνια που έχουν περάσει.
    Μάλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails