25 Σεπτεμβρίου 2011

πίσω και σας φάγαμε

έρχονται ενισχύσεις


Το καλό παιδί μεγαλώνει - γίνεται οσονούπω τριών - πάει προπροπροπρονήπιο και τιμάει με το παραπάνω το λάδι που της έβαλα, έχοντας τα ίδια “likes” με τον – wanna be Banksy – νονό. 

Τη φορά που ξέχασα τα γενέθλιά της με έσωσε ο πατέρας της: "Πάρε γρήγορα ΤΩΡΑ στο σταθερό" τον άκουσα να λέει συνωμοτικά από το κινητό του τηλέφωνο πριν κλείσει απότομα τη γραμμή.  

 Έντρομος μην έχει συμβεί κάτι έκανα πράξη τη διαταγή για να ακούσω τον Χ, φίλο και μπαμπά της λεγάμενης, να φωνάζει ενθουσιασμένος: “ Ωωωωω!!! Μαντέψτε ποιος: Ο νονός στο τηλέφωνο να μας πει Χρόνια πολλά… Ευχαριστούμε νονέ”

 Έκτοτε περνάω κρίσεις πανικού σε διάφορες άσχετες μέρες νομίζοντας πάντα πως έχω ξαναξέχασει γιορτές και γενέθλια της προηγούμενης μέρας. Μια από αυτές σήμερα και γι αυτό και η ανάρτηση. 

υγ. Ο τίτλος είναι άσχετος με το κείμενο (το ξέρω ότι δεν είναι η πρώτη φορά), μου φαίνεται όμως ταιριαστός με τη φωτογραφία.

Ο δανεικός κροκόδειλος πάνω στον οποίο ποζάρει βρίσκεται στο Αττικό Ζωολογικό πάρκο.

8 σχόλια:

  1. Άξιος!
    Α ρε νοΥνέ, τι κουκλίτσα είναι η Ειρηνούλα σου!
    Εύχομαι να σε έχει πάντα δίπλα της, πνευματικό πατέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ mahler76: Καλά, υπόδειγμα δε με λες κι όλας αλλά καλός είμαι. Τουλάχιστον έτσι τη μαθαίνουν οι γονείς της να λέει. Κι αν πάρει από αυτούς που με αγαπάνε, παράπονο δε θα ακούσω.



    @ AnD: Καλή ε; Και δεν είμαι και κουκουβαγιονονός να φανταστείς. Σ'ευχαριστώ και δια στόματός της για την ευχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό παιδί σαν το νονό της! :)
    Δεν είναι περίεργο, όμορφα περίεργο, πώς τα παιδιά αρχίζουν και μοιάζουν με τους νονούς-ές τους, αποκτούν κοινές συνήθειες, έχουν κοινά "likes" όπως γράφεις.
    Να χαίρεστε το καλό σας παιδί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαν αύριο την βάφτισες, οπότε η κρίση πανικού εν μέρει δικαιολογημένη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χεχεχε βάλε υπενθύμιση!!!!
    Να σας ζήσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ absentminded: Ευχαριστούμε (όλοι οι εμπλεκόμενοι στην ανάρτηση) πάρα πολύ. Μπα, αυτή θα γίνει καλύτερη κι απ το νονό της.

    @ mahler76: Ty φίλε. Καλως ήρθες από το νησί.

    @ Ανώνυμος: Ξέρω ποιος είσαι και ...εντάξει το πιασα το υπονοούμενο θα τηλεφωνήσω στις 27.
    :)

    @ Hfaistiwnas: Δε τα πάω καθόλου καλά με τις ημερομηνίες. Ακόμα και στις υπενθυμίσεις λέω "λιγο πιο μετά θα πάρω..." και στο τελος τις ξεχνάω αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails