19 Οκτωβρίου 2011

σε ποιο έργο;



ΕΡΤ δεν είναι ελλειμματική και δεν χρηματοδοτείται από τον κρατικό προϋπολογισμό. Αγωνιζόμαστε και απεργούμε για να υπάρχει σε πείσμα πολλών! "
Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ.

Άντε και να συμφωνήσω (τουλάχιστον στα περι κρατικού προϋπολογισμού). Αλλά ξεχνάτε να αναφέρετε,  αγαπητοί της δημόσιας τηλεόρασης, ότι η ΕΡΤ χρηματοδοτείται κατευθείαν από την τσέπη μου (σου, του, κλπ) μέσω του ανταποδοτικού τέλος που βαρύνει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Άρα...




υγ. Ακολουθεί η απάντηση στο ρητορικό ερώτημα του υπέρτιτλου:

Σε αυτό !!!




6 σχόλια:

  1. άσε γελάω μέρες με αυτή την βλακεία που γράφουν οτι δεν χρηματοδοτούνται από το κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mahler76 : Ναι ρε φίλε, είναι το ίδιο αστείο με το ότι η ΔΕΗ δεν επιδοτείται η ίδια αλλά το ασφαλιστικό της ταμείο (χώρια τα ορυχεί λιγνίτη που της παρέχονται) . Θέατρο του παραλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλάκα μου κάνουν, που πληρώνουμε και δεν βλέπουμε τίποτα της προκοπής;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ vick : με χαλάει τόσο πολύ αυτή η αίσθηση της κοροϊδίας από κάμποσα συνδικάτα που δεν τους θέλω ούτε να περπατάω στην ίδια διαδήλωση μαζί τους.
    Οι μπαχαλάκηδες είναι πιο χρήσιμοι από δαύτους.

    @Hfaistiwnas: Θα σου απαντούσα με ένα απλό "Νουνκ αμπέμος λούκεμ!" αλλά θα συμπληρώσω ότι τους πληρώνουμε ...οικιοθελώς. Τουλάχιστον αυτοί αυτό πιστεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ lemon: Σκέψου ότι τα συνδικάτα έχουν τα ίδια κεφάλια που είχαν και προ κρίσης. Ακριβώς τα ίδια και απαράλαχτα.Τα πούλησαν οι δικοί τους και τώρα τρέχουν να μαζέψουν τον κόσμο γιατί γίνανε ένα με την μάζα...Ζούγκλα...Με τιρμπουσόν τους βγάζουμε τους φελλούς από τα κεφάλια; όχι βέβαια.
    Ο ψυχραιμότερος επιβιώνει και μπορεί να έχει πιθανότητες προόδου λειτουργώντας με ΚΛΕΙΣΤΗ την τηλεόραση σκεπτόμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails