3 Ιουλίου 2012

ψάχνοντας τον Joe Meek



Eτούτο το βιντεάκι μου, γυρισμένο στο λιμάνι της Καλαμάτας και τα πέριξ αυτού, είχε συμμετάσχει άτυπα στο φεστιβάλ βίντεο της εν λόγω πόλης, τέτοιο καιρό πριν 3 νομίζω χρόνια. Αν θυμάμαι καλά το είχαν εντοπίσει στο δίκτυο οι άνθρωποι της διοργάνωσης και μου είχαν προτείνει να συμμετάσχω εκτός διαγωνιστικού καθώς οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων είχαν λήξει. Έτσι και είχε γίνει.

Το soundtrack είναι το “Solo Buttons for Joe Meek", ο φόρος τιμής των πειραματικών  Matmos  στον μεγάλο παραγωγό Joe Meek, από το άλμπουμ τους "The Rose Has Teeth in the Mouth of a Beast", (2006, Matador records).  

Μatmos

Χρησιμοποιήθηκε με τις ευλογίες αμφότερων των M.C. Schmidt και Drew Daniel, του συγκροτήματος. Δυστυχώς οι ευχές τους να κερδίσει όσο το δυνατό περισσότερα χρηματικά βραβεία (ώστε να τους στείλω μερικά) δεν εισακούστηκε. 

Το ετήσιο φεστιβάλ ΜΗΔΕΝ της Καλαμάτας γίνεται αυτές τις μέρες 5-7 Ιουλίου και όποιος βρεθεί προς τα εκεί ας ρίξει μια ματιά. Έχει πολύ ενδιαφέρον. 



υγ. Ελπίζω αγαπητή Ε, αν θες, να με βοηθήσεις και να το ξαναμοντάρουμε παρέα.

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα!!! :):)
    Ωραίο κομμάτι και βίντεο! Κρίμα που δεν πήγε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Ηφ, νομίζω μια χαρά πήγε, το είδε κάμποσος κόσμος χωρίς να κάνω τίποτα εγώ και συν τοις άλλοις είχα μια μικρή επικοινωνία και την αισθητική έγκριση των δύσκολων Matmos τους οποίους παραδέχομαι.

      Διαγραφή

Related Posts with Thumbnails