19 Φεβρουαρίου 2013

η κυρία Cave


ή κατά κόσμον Susie Bick με τη γυμνή πόζα στο εξώφυλλο του νέου άλμπουμ του συζύγου της Nick, συμπληρώνει το βιογραφικό της (μπορεί και τη δισκοθήκη σου) με την τρίτη της rock εμφάνιση:

1985
2001
2013

Κατηγορία ανάρτησης: ενδιαφέρουσα ανακάλυψη εντελώς άχρηστων trivia που αντικαθιστο΄θν τελευταία στιγμή ένα μισογραμμένο ποστ, αφημένο στη μέση από μέρες που έλεγε:

Ακριβοδίκαιος ως συνήθως βγάζω πότε το δεξί πότε το αριστερό χέρι απ’ τη θαλπωρή των τσεπών μου και νεύω σε μισοκοιμισμένους ταρίφες που γυρνούν σπίτια τους. Αξημέρωτα στην Κηφισίας, άυπνος και σχεδόν σε κατάσταση υποθερμίας φαντασιώνομαι, γι ακόμα μια φορά πριν σβήσει ο δημοτικός φωτισμός, ένα κρεβάτι με ζεσταμένα – όχι από μένα – σεντόνια και πιάνω να σιγοτραγουδάω βλακείες πριν αφήσω τις σκέψεις μου (και κατά συνέπεια και την ανάρτηση) να μετεξελιχθούν σε hardcore «αισθησιακό» στη μέση της λεωφόρου, βλέπεις εγώ δεν γυρνάω σπίτι. 


Στο ταξί γέρνω στην πόρτα και λαγοκοιμάμαι όσο ο οδηγός περιγράφει με πάθος μια κομπίνα στυλ Guy Ritchie - σε βαλκανική όμως εκδοχή - στην οποία άθελα του τον έμπλεξαν την προηγούμενη μέρα δυο πολλοί χλωμοί τύποι. Εντωμεταξύ επιμένει - αν και το έχω αρνηθεί στην αντίστοιχη ερώτησή του - να με θεωρεί γατρό. «Γιατρέ μου ακούστε τι έγινε στη συνέχεια» λέει κι ενώ εγώ ανοίγω το στόμα να χασμουρηθώ τελικά βγάζω ένα "αχά" που και καλά δείχνει ενδιαφέρον.


Δείχνω καλά παρότι έχω αρχίσει καταδύσεις στη γύρω δυσθυμία αλλά το στοιχηματίζω, θα συνεχίσω να δείχνω καλά κι ας έχει αλλάξει η θεματολογία των ονείρων μου. 'Οταν κοιμάμαι πέφτω από ύψη, σκοτώνω και σκοτώνομαι, εγχειρίζω, πετάω, ακούω ξυπνητήρια, δίνω και κάνω εξετάσεις, και τελικά ξυπνάω κουρασμένος.

Τελευταία έρχομαι στα ίσια μου περπατώντας στη βροχή με την ομπρέλα κλειστή.



2 σχόλια:

Related Posts with Thumbnails