30 Μαΐου 2013

ain't heavy at all



Με τύπου hangover πονοκέφαλο - ανοίγει παρένθεση - ήπια παραπάνω εχθές το βράδυ, γιορτάζαμε τα τέταρτα γενέθλια του indieground, ήταν κι ένα hardcore εργασιακό πεντάωρο που είχε προηγηθεί, 5-6 χιλιόμετρα ιδρωμένου ποδαρόδρομου, εντάξει ήπια πολύ παραπάνω χθες το βράδυ, τσιγάρα, προβλεπόμενα άριστη μουσική, καλή διάθεση, συζητήσεις και αναλύσεις όχι εξ' ολοκλήρου μουσικής θεματολογίας, Allah-Las και Dream Syndicate, γνωριμίες, πηγαδάκια, τούρτες, κερασάκι ο βινυλιομανής εξηντάρης - πιάσε φίλε μηρό, πιάσε στήθος, να δεις πόσο γυμνασμένος είμαι για την ηλικία μου - ταξιτζής που με γύρισε σπίτι - κλείνει παρένθεση - προσπαθώ να συνταιριάξω ένα σωρό καλοδιάθετους μουσικούς συνειρμούς για το αυριανό τελευταίο ανοιξιάτικο επεισόδιο.
 
Τους οποίους και θα ακούσουμε παρέα, αύριο Παρασκευή 31 Μαϊου στις 10:00 το πρωί από το στούντιο του indieground για λίγο περισσότερο από τις συνηθισμένες 2 ώρες της εκπομπής.
 
Έτσι, αν κάποιος/α επιθυμεί να συντροφεύσει την προσπάθεια αυτή δεν έχει παρά να συμπλέξει τις δικτυακές του ίνες με εκείνες του indieground online radioπατώντας εδώ:
 

 
 
Μετά την εκπομπή, γραμμή στην Πανεπιστημίου να αγοράσω εισητήρια για τις συναυλίες των Allah-Las (Παρασκευή 31/5, Fuzz) και Dream Syndicate / Last Drive (Σάββατο  1/6, Gagarin), αμφότερες τις οποίες συστήνω ανεπιφύλακτα. 
 
Οι  Allah-Las, την Τρίτη το βράδυ βρέθηκαν καλεσμένοι στο στούντιο του indieground για μία συνέντευξη που υπάρχει εδώ:
 

5 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ηφ. Έχω την εντύπωση πως η αυριανή εκπομπή θα σου αρέσει κιολας.

      Διαγραφή
    2. Θα σου πω όταν την ακούσω!

      Διαγραφή
  2. Ω...τι καλά!Για το πάρτι αλλά και τις συναυλίες εννοώ! Εύχομαι να περάσεις υπέροχα lemon! Και ζηλεύω εννοείται.. είναι και μία τρίτη..των 2l8...(σνιφ).Αν προλάβω, θα σε ακούσω ζωντανά, αλλιώς ...podcast. Καλή εκπομπή και όμορφο Σαββατοκύριακο να έχεις, προβλέπεται γεμάτο. :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα lefti, έπρεπε να τα κανονίσαμε λίγο καλύτερα φιλαράκι, να βρεθούμε σε κάποιο απ όλα τα live. Αν δεν τα πούμε το πρωί δικτυακά καλό ΣΚ αντεύχομαι!

      Διαγραφή

Related Posts with Thumbnails