13 Ιουνίου 2013

time marches on



Κάπου μεταξύ της καθημερινότητας μου που με κρατάει με τις περισσότερες αισθήσεις στο ρελαντί και των μουσικών ερεθισμάτων (καινούριοι δίσκοι, ανακαλύψεις, - όχι απαραίτητα νέες κυκλοφορίες -, συναυλίες, τα συνήθη συνειρμικά κολλήματα, κλπ) της εβδομάδας κρύβεται η κεντρική ιδέα του επεισοδίου που θα ακούσουμε παρέα αύριο Παρασκευή 14 Ιουνίου στις 10:00 το πρωί.
Έτσι, αν κάποιος/α επιθυμεί να με συντροφεύσει για λίγο περισσότερο από τις συνηθισμένες 2 ώρες της εκπομπής, δεν έχει παρά να συμπλέξει τις δικτυακές του ίνες με εκείνες του indieground online radioπατώντας εδώ:



υγ1. Κι επειδή αυτή τη βδομάδα η "Μούσα της Αφίσας" μου χάρισε δημιουργική χουβαρντοσύνη, έφτιαξα τρία αφισάκια για την αυριανή εκπομπή. Οπότε παραδίδω ένα ακόμα - το δεύτερο της σειράς -, έτσι για να μην πάει χαμένο:

υγ2. Και για να μην φύγει η ανάρτηση σαν σκέτη διαφήμιση, ορίστε και τρεις στίχοι, τους οποίους εγώ - ως άσχετος με τα της συγκεκριμένης τέχνης -  θεωρώ ποίηση:



On Some Far Away Beach


Given the Chance
I'll Die Like a Baby
On Some Far Away Beach
When the Season's Over.

#

Unlikely
I'll Be Remembered
As the Tide Brushes Sand in My Eyes
I'll Drift Away.

#

Cast Up On a Plateau
With Only One Memory
A Single Syllable
Oh Lie Low Lie Low.

Β.Ε.                                                              

2 σχόλια:

  1. τυχαίο ή σχετικό; Το on some faraway beach ήταν το πρώτο σήμα εκπομπών του Γιάννη Πετρίδη, η εκπομπή του οποίου διεκόπη άδοξα προχθές μετά από 39 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα ερτζιανά (ή θα τα λέμε κι αυτά νεριτζιανά πλέον;)
    Nek

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδησεογραφικά τυχαία επιλογή, αλλά στην πορεία βγήκε σχετικό, όπως κι άλλα ακόμα. Καλημέρα Νεκ!

      39 χρόνια, ε;

      Διαγραφή

Related Posts with Thumbnails