21 Ιουλίου 2014

άξαφνες διακοπές


Κάμποσα βιβλία και μερικοί παλιοί δίσκοι (αυτοί από το μεσημέρι και μετά, γιατί το πρωί το σπαταλάω δίπλα στη θάλασσα) και οι καλοκαιρινές μου μέρες βαφτίζονται άξαφνα διακοπές. 

Πριν καλά-καλά προλάβω να πατήσω το διακόπτη αλλαγής διάθεσης ώστε οι ώρες στην παραλία να διαφέρουν κατιτίς από τις αντίστοιχες αστικές βρίσκομαι να κολυμπάω, προσποιούμενος (τουλάχιστον μέχρι να το πιστέψω) τον ξέγνοιαστο κι αμέριμνο αδειούχο.
 
Ίσως είναι που απέδρασα της πόλης εν μέσω σφοδροτάτης καταιγίδας. Ίσως πάλι και όχι.

8 σχόλια:

  1. Τώρα με μπέρδεψες. Πρωινά στις παραλίες το απόγευμα Αθήνα; Όπως και να έχει καλές διακοπές εντός και εκτός εισαγωγικών :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χμμμ, μάλλον η ανάρτηση παραήταν γραμμένη στο πόδι. Που λες οι παλιοί δίσκοι αυτοί (όχι μόνο της φωτο λλά και πολλοί άλλοι) παραθερίζουν μόνιμα, 24 7 365. Έτσι το καλοκαίρι είμαι εγώ που έρχομαι και τους κρατάω συντροφια.

    Καλό καλοκαίρι να έχουμε αγαπητέ mahler.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διάβασα για μια καταιγίδα ναι, σας δρόσισε λιγάκι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην πιστεύεις ό,τι διαβάζεις ...ήταν πολύ χειρότερα και απολαυστικότερα

      Διαγραφή
  4. Καλα να περναs .(με μπανια μουσικεs & μπυρεs ,αντε και κανενα βιβλιο) ΑΧ ΘΑΛΑΣΣΑ !!! Ριξε και καμια βουτια για μαs.Μεχρι τιs 26 του μηνοs δηλαδή , οποτε η απεραντοσυνη τηs θα μαs φερει κοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να 'σαι καλά φίλε Salaok, εννοείται πως θα ρίξω και βουτιές και κάμποσα μέτρα κολύμπι και για σας. Μουσική, Μπύρες, Βιβλία είναι ένα κάποιο τρίπτυχο καλών διακοπών δίπλα στη θάλασσα. 2 και σήμερα μέχρι τις 26! Καλές διακοπές αντεύχομαι

      Διαγραφή
  5. στην παραλία χωρίς μουσική, ε! Σεβασμός στο διπλανό...
    Καλή αποτοξίνωση!
    Ξενικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εννοείται χωρίς μουσική , άντε το πολύ πολύ με ακουστικά. Ευχαριστώ αγαπητέ Ξενικέ

      Διαγραφή

Related Posts with Thumbnails