29 Απριλίου 2015

όταν δε σε πιάνει ύπνος τη νύχτα



Με την ευφρόσυνη ψευδαίσθηση δημιουργικότητας που σε κατακλύζει η πρώτη απολύτως επιτυχής συναρμολόγηση ενός επίπλου IKEA το οποίο αποτελείται από περισσότερα των έξι κομματιών και παρόλο που η τελευταία βίδα σε δυσκόλεψε αρκούντως, γεμίζεις ένα ποτήρι με πάγο τον οποίο ραίνεις σιγά σιγά με ουίσκυ. 

Κι έπειτα, στο τέλος του πρώτου μέρους της νυχτιάτικης εργασιοθεραπείας που καμουφλάρει τις ιστορίες που σε κρτάνε ξάγρυπνο, στέκεις και καμαρώνεις, μελετάς και βολεύεις όλους εκείνους τους δίσκους που έχεις αγοράσει τους τελευταίους μήνες και ελλείψει χώρου στα ράφια της δισκοθήκης σου, σέρνονταν άστεγοι και αταξινόμητοι μέχρι τώρα σε πακέτα των 20 και των 30 πάνω στον καναπέ, στις καρέκλες, πάνω στο γραφείο, την τραπεζαρία και στα χαλιά (και πίσω από την κουρτίνα). Μερικοί απόο αυτούς παίρνουν θέση στο πλατώ και κάμποσα τραγούδια τους θέση στο playlist του επόμενου επεισοδίου.

Εκτάκτως αύριο, Πέμπτη 30 Απριλίου στις 10:00 το πρωί θα είμαι στο στούντιο του indieground radio και όποιος/α επιθυμεί να με συντροφεύσει δικτυακά και ραδιοφωνικά από το σπίτι, τη δουλειά ή απ' όπου αλλού δεν έχει παρά να πατήσει τον παρακάτω σύνδεσμο:



https://www.facebook.com/events/1430898543878776/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails